Anordna retreat

Äspögården är en fantastisk plats för rekreation, reflektion och kreativitet. Vi vill skapa möjlighet för kyrkor och privatpersoner att anordna dagar i stillhet, kreativa retreater mm. Under retreater finns det inga andra gäster på gården. 

Vår vision är ett helhetskoncept som genomsyras av en kärleksfull omsorg. För oss är det viktigt att se till både ande, kropp och själ och vi serverar därför en hälsosam och god vegetarisk/vegansk kost. Vi erbjuder helpension och tillsammans syr vi ihop ett lämpligt program. Den gamla prästgården är idealisk för retreatverksamhet med sina vackra salonger.

Vi har 12 sovrum som är belägna i ett nyare hus. Samtliga rum har egen toalett och dusch och är omsorgsfullt inredda för att skapa en varm och hemtrevlig känsla. Vi kan även erbjuda ytterligare 4 sovrum i de övriga husen. Beroende på gruppstorlek erbjuds deltagarna enkelrum eller delat dubbelrum. I det nyare huset finns ett härligt gemenskapsrum med ett fullt utrustat kök, där det finns möjlighet till självhushåll.
På andra våningen finns ett stort konferensrum som kan användas för olika typer av samlingar. 

En gångstig förbinder Äspögården med Äspö kyrka som ligger ett stenkast från prästgården. Kyrkan får man gärna låna till retreatverksamhet för bön och samlingar. I vår trädgård finns ett vackert lusthus med kamin för gruppsamlingar eller egen reflektionstid. 

Välkommen att höra av er för mer detaljer och priser.

För bokningsförfrågan- fyll i vårt kontaktformulär så återkommer vi med svar till dig!