Möten & konferens

Äspögården är en fantastisk plats för rekreation, reflektion och kreativitet. Här kan ni slappna av, arbeta tillsammans och njuta av god mat i en vacker miljö. Gården passar mycket bra för konferens, personal- och styrelsedagar, kördagar, skrivardagar mm! Ni förfogar över hela gården vilket möjliggör planering, teambuildning etc i en ostörd miljö. Är ni ett mindre team kan ni njuta av dagarna i vårt vackra lusthus med kamin.

Vår vision är ett helhetskoncept som genomsyras av en kärleksfull omsorg. För oss är det viktigt att se till både ande, kropp och själ och serverar därför en hälsosam och god vegetarisk/vegansk kost. 

Vi har 12 sovrum som är belägna i ett nyare hus. Samtliga rum har egen toalett och dusch och är omsorgsfullt inredda för att skapa en varm och hemtrevlig känsla. Vi kan även erbjuda ytterligare 4 sovrum i de övriga husen. Beroende på gruppstorlek erbjuds deltagarna enkelrum eller delat dubbelrum. I det nyare huset finns ett härligt gemenskapsrum med ett fullt utrustat kök, där det finns möjlighet till självhushåll. 

Det finns även tillgång till ett stort konferensrum som kan användas för olika typer av samlingar. I vår trädgård finns ett vackert lusthus med kamin för gruppsamlingar eller egen reflektionstid. 

En gångstig förbinder Äspögården med Äspö kyrka som ligger ett stenkast från prästgården. Kyrkan får man gärna låna till andakter och samlingar. Kyrkan bokas via Källstorps pastorat.

Välkommen att höra av er för mer detaljer och priser.

För bokningsförfrågan – fyll i vårt kontaktformulär så återkommer vi med svar till dig!